#inteerkvinna

Som svar till “medborgargardet” i Stockholm och deras upprop till Sveriges män att ta sitt ansvar och beskydda sina kvinnor och barn har “tusentals kvinnor” (om vi ska tro media) slutit upp bakom #inteerkvinna för att visa att de minsann betackar sig för männens hjälp och skydd. Vid närmare betraktelse. Vi har ingen information att visa om den här sidan. I helgen drog en lynchmobb fram på Stockholms gator. Att de säger sig värna kvinnor, flickor, mödrar – det är så skrattretande dumt att jag faktiskt inte begriper hur någon kan tro det. Hat föder hat. Våld föder våld. Nazister och rasister vill bara rensa ut. Vi lever i en tid då svaga ställs mot svaga. För ett tag.

#inteerkvinna Video

Feminists vs Nationalists

#inteerkvinna - alternativ

De ni säger er skydda mig från är mina kamrater. Det är så urbota dumt, sorgligt, förfärligt och hemskt på samma gång. Det är ER jag är rädd för! Vi måste kalla dem efter deras rätta namn, de är ute och spöar barn och andra icke-vita. Vi är inte rädda för människor utifrån etnicitet, vi är rädda för nazister och rasister, säger hon. Logga in Du är inte inloggad Användarnamn: #inteerkvinna Dp anal svensk fastighetsförmedling motala protesterar i sociala medier Men nu säger kvinnor ifrån — under hashtaggen inteerkvinna. Anställda vittnar om Oldsbergs skräckvälde. De ni säger er skydda mig från är mina kamrater. Ladda ner gratis här: Anförda av defekta amazoner som Gudrun Schyman, Kakan Hermansson med flera ska de visa att männen inte behövs.

#inteerkvinna - Gamla

SMHI varnar för halka: Bara för att man råkar vara född som svensk eller europé betyder inte det att man är vare sig eller och de kvinnor som sluter sig samman och betackar sig för männens beskydd är inte våra japp, VÅRA skriver jag kvinnor. Det är så urbota dumt, sorgligt, förfärligt och hemskt på samma gång. De ni säger er skydda mig från är mina kamrater. I sociala medier försvaras dådet av män som hävdar att handlingar som dessa sker för att "skydda våra svenska kvinnor". Läs chefredaktör Thomas Mattssons blogg.