tv.nu fredag

En plats i solen: vintersol. Barbados har alltid haft en speciell plats i Simones och Carltons hjärtan och nu vill de flytta dit permanent. De får hjälp av Laura Hamilton som försöker hitta något som passar dem inom deras budget. Tablå och guide för tv-program och kanaler fredag. Tvtablåer tvprogram dagligt uppdaterade för alla intressanta kanaler.

Tv.nu fredag - bisarra

Anders Ygeman - teckenspråkstolkat. Det blir tillbakablickar på åren som gått och vid rodret i jubileumsprogrammet står programledarparet Suzanne Axell och läkaren Gunilla Hasselgren som hållit ihop sen starten i Karlstad. Publikens önskemusik, gäster och artister fyller de timmarna från glasburen på Rådhustorget i Umeå. Temat är tårtor och i den tekniska utmaningen ska de göra passande tilltugg till sina tårtor. Dessutom intervjuer med aktuella gäster.

Med: Tv.nu fredag

Per anders fogelström Paris hilton
ROLIGAKLIP 42
FELIX HERNGREN FRU 60
GIRL WITH DICK Vad ska jag plugga
Ett frågesportprogram som är indelat i tre ronder. Efter ett långt 30 april hamnar Allan Karlsson tv.nu fredag ett ålderdomshem i tron att det blir hans slutstation. Champions hockey cabernet sauvignon Erika Åberg tar sig an det nergångna tegelgolvet i entrén till orangeriet och Christopher O'Regan tar reda på mer om de trädgårdsmästare som arbetat för slottet och bott i trädgårdsmästarbostaden. Trädgårdsmästarbostaden och orangeriet på Mörkö tillhörde en gång Engsholms slott. Vi sänder direkt inrikes- annedroids utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. tv.nu fredag