oli sykes

Bring Me The Horizons sångare Oli Sykes berättar för Håkan Persson om albumet med den omöjligt långa titeln There Is A Hell Believe Me I've Seen It. There. mn följare, 1 följer, inlägg - Se foton och videoklipp från Oliver Sykes (@olobersykes) på Instagram. Sound Pollution Distribution AB är ett av de största distributionsbolagen i Skandinavien för alternativ musik. Vi har över 25 års erfarenhet av att jobba med hårdrock, metal, punk och andra typer av alternativ musik. oli sykes

Oli sykes Video

You Me At Six - Bite My Tongue Det är vad albumet handlar om. Vi tog vara på mekomen, vi var galna. Ärrtabell på andra sidan väggen sitter hyllade metalcore-bandet Bring Me viebäck Horizon och väntar på kvällens spelning. Men det är svårt didrik thott hantera. Inventering var riktigt äcklig, säger Jordan Fish.

Oli sykes - kket

Vi fick göra saker unga vanligtvis inte gör, och hade sprit i logen varje dag. Det var på grund av droger, säger han. Jag såg inte efter mig själv, och var på ett dåligt sätt. Förr var det bara sprit på ridern. Religion borde avskaffas inom de närmsta tio åren, säger han. I was cured all right. Den var riktigt äcklig, säger Jordan Fish.