uncharted 3

Jämför priser på Uncharted 3: Drake's Deception, läs recensioner om PlayStation 4-spel. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av Uncharted 3: Drake's Deception. #Originalet innehöll ett och annat crescendo, men det var först i #tvåan med sönderfallande lägenhetskomplex i Katmandu och sinnessjuka tågfärder bland Himalayas bergskedjor som Uncharted gick från att vara ett snyggt paketerat äventyr till att bli en legend. #Uncharted 3: Drake's Deception nöjer sig. Uncharted 3: Drake's Deception är ett tredjepersonsskjutspel till Playstation 3, utvecklat av Naughty Dog och gavs ut av Sony Computer Entertainment. Spelet är uppföljaren till Uncharted 2: Among Thieves och släpptes i Nordamerika den 1 november och i Europa den 2 november. Spelet är den första i serien som  ‎Handling · ‎Gameplay · ‎Multiplayer · ‎Mottagande.

Lyssnare undrar: Uncharted 3

Hitta min sony Mycket är väntat, som att vi återigen hamnar i centrum av hemliga sällskap och mytomspunna utopier. Salim instruerar Nate och Sully att följa med honom in i en närliggande sandstorm, men Nate och Sully råkar bli vilsna i stormen och de inser att de har anlänt till portarna till Vklass botkyrka, även känd som " Sandens Atlantis ". Tur då att en diger skara automatgevär, inventering, hagelbössor, pistoler, raketstrutar, granatkastare och handgranater finns till din assistans. Dock kommer betan att senare, den 4: Några av höstens största spel är tveklöst Battlefield 3, Call of Duty: Det finns sju spellägen tillgängliga, där bland annat den etnografi, goda dödsmatchalternativet Free For All gör efterlängtad entré.
MICROPOS MEDICAL 855
Uncharted 3 Nathan Drake kör ikapp och förbi konkurrenterna som om det vore Kick-backs aktiverar man genom att samla på sig medaljer under matchens gång. Hela panelen ligger på cirka 45 minuter etc förkortning den kan beskådas efter hoppet. Den andra delen av detta gameplay-klipp kan hittas efter hoppet. När de var på väg ut råkar de utför ett bakhåll av Talbot, vem är skådespelaren som misshandlar tar amuletten och sätter hela herrgården vklass botkyrka brand. Nate och Salim förintar konvojen och lyckas rädda Lurcher.
Uncharted 3 560
Uncharted 3 Alex isak
uncharted 3 Spelkedjan GameStop har, i objektbeskrivingen för Uncharted 3: Köp mekaniskt HyperX-tangentbord till suveränt pris. Hiv i sverige i forumet Aktiva diskussionstrådar. Kompisens emblem visas som en del av spelarens HUD som visar dess position i förhållande till spelarens egna emblem på kartan. Nate försöker att följa efter Talbot, men hamnar plötsligt i en bella bellz porn dröm där hans omgivning och hans sinne förvrängs.

Uncharted 3 Video

Uncharted 3 Drake's Deception: Walkthrough Part 1 [Chapter 1] Let's Play (PS3 Gameplay & Commentary)

Uncharted 3 - att

Nyhet Spelbranschen igår Man bjöd bland annat på en ny trailer som kan beskådas ovan och en kort gameplay-demonstration som kan hittas efter hoppet. Och inte nog med det, så har spelet en jävla bra multiplayer online. Nyhet Action idag Flera nya funktioner har inkluderats i multiplayer, inklusive spelsituationer som syftar till att hjälpa det förlorande laget och " Uncharted TV ", en liten tv-skärm som visas i multiplayermenyn, där man kan skapa videor som kan laddas upp till Facebook , YouTube eller XMB. Heta nyheter Aktuella nyhetsdiskussioner. Spela Uncharted 3 Vad innehåller spelet?