göteborgsoperan

GöteborgsOperan, Göteborg. 20 gillar · 1 pratar om detta · har varit här. Med en unik mix av opera, dans, musikal och konsert har vårt. Byggnaden som ritats av Jan Izikowitz stod klar och har hämtat inspration både från operavärlden, men också den närbelägna hamnen. För dig som har rullstol finns särskilda platser och värdar som hjälper till. Hörselutrustning finns också att låna. På operan finns en Svanenmärkt restaurang som öppnar två timmar. ”Vi utforskar standardrepertoaren på ett nytt och kraftfullt sätt, samtidigt som vi introducerar mindre välkända verk från års musikteater- och operarepertoar”, säger Stephen Langridge, konstnärlig ledare Opera/drama. ”Vi siktar mot att bli ett aktivt och kreativt nav, en plattform där nya verk kan utvecklas. En plats där.

Göteborgsoperan - finns mnga

Vi har ett stort utbud av presentartiklar och julmusik för hela härliga julhelgen. Eftersom GöteborgsOperan ligger i hamnen så förs tankarna snabbt till Sydneys världsberömda operabyggnad. Förslaget som avsåg en nära knytning mellan verksamheterna, avslogs som scentekniskt för djärvt. Göteborg City Card   Fri entré till attraktioner, sightseeing, utflyktsmål och museer. Konsert Trettondagskonsert med bal Träffa göteborgarna Göteborgs turistbyrå Boka guide En hållbar destination.

Göteborgsoperan - bort

Monstret i labyrinten Nu är vi igång! Träffa göteborgarna Göteborgs turistbyrå Boka guide En hållbar destination. La serva padrona av Pergolesi och The telephone av Menotti. Om du vill kan du äta förrätt och varmrätt innan föreställningen och spara kaffe och dessert till pausen. Musikal En julsaga Musikteatern skulle därigenom få närhet till Stadsteatern och Göteborgs konserthus. göteborgsoperan