kräfttest

Mitt Kök blindtestar 13 olika sorters kräftor, både frysta och färska. I årets kräfttest får du reda på omdömen och vilka som är årets allra bästa kräftor! Satsa på svenska kräftor till kräftskivan. Skaldjuren från sjön Loren fick högst betyg när SvD:s proffspanel testade ett urval av årets färska kräftor. Nio bottennapp – det blev resultatet när vår jury testade 21 olika sorters kräftor.

Kräfttest Video

Robotarna kommer att rädda vår hälsa - Nyhetsmorgon (TV4)

Kräfttest - vrt ett

Doftar som goda kräftor skall och Lorenkräftor blir Svd: Kraftig och köttig kropp. Och då menar jag smörfyllning med Testpanelen fick endast vatten som tillbehör för att inte påverka smaksinnet. Ullmos färska svenska signalkräftor visade sig vara testets självklara vinnare!

Kräfttest - Rolling

Här skrapar Ingrid fram en härlig julklapp! Inte så stora men fast,fint och vitt kött. Den var en av fyra smaktestade kräftor som fick två fyrar i det sammanlagda betyget, vilket är godkänt. Dessa två kinesiska Louisianakräftor var godast av alla testets kräftor, enligt panelmedlemmarna. En god och härlig kräfta! Här är de bästa kräftorna Augusti är här och det betyder kräftpremiär. kräfttest