blodcancerförbundet

Blodcancerförbundet är en intresseorganisation för dem som drabbats av blodcancer eller annan allvarlig blodsjukdom, deras närstående och personal inom hematologi. Blodcancerförbundet bildades och hade cirka 3 medlemmar i 14 lokalföreningar. Förbundet är medlem i Handikappförbundens. Information. Blodcancerförbundet är stolta över att kunna tillkännage Föreläsningsturné Kronisk Blodcancer som arrangeras i samband med den officiella ”blodcancermånaden” september. Syftet med denna landsomfattande informationssatsning är att belysa de framsteg inom forskning som lett till att man. Blodcancerförbundet är en intresseorganisation för dem som drabbats av blodcancer som leukemi, maligna lymfom, myelom eller annan allvarlig blodsjukdom, dera.

Blodcancerförbundet - Som jag

Hämtad från " https: Förbundets medlemstidning heter Haema [ 1 ] och kommer ut med fyra nummer per år. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Stiftelsen Blodcancerfonden är en ideell stiftelse som bildades av Blodcancerförbundet. Förbundet är medlem i Handikappförbundens samarbetsorgan , HSO. Fondens insamlade medel går oavkortat till stöd för forskning och utveckling inom hematologi. Förbundskansliet ligger i Sundbyberg och leds av förbundsansvarige Christian Pedersen som även har tjänsten som affärsutvecklingsansvarig för förbundet.

Blodcancerförbundet - hade

För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Blodcancerförbundet är en intresseorganisation för dem som drabbats av blodcancer eller annan allvarlig blodsjukdom, deras närstående och personal inom hematologi. Förbundskansliet ligger i Sundbyberg och leds av förbundsansvarige Christian Pedersen som även har tjänsten som affärsutvecklingsansvarig för förbundet. Fondens bankgirokonto är ett konto som kontrolleras av Svensk insamlingskontroll. Sidan redigerades senast den 15 oktober kl. Blodcancerförbundet bildades och hade cirka 3 medlemmar i 14 lokalföreningar. Språk Lägg till länkar.

Blodcancerförbundet Video

Jag är inte en blodcancerpatient – jag är Caroline blodcancerförbundet För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Wikipedias text är tillgänglig blodcancerförbundet licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika munsårsplåster. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som köpa piano. Stiftelsen Blodcancerfonden är en ideell stiftelse som bildades av Experia. Fondens bankgirokonto är ett konto som kontrolleras av Svensk insamlingskontroll. Förbundsordförande är Lise-Lott Eriksson som valdes Blodcancerförbundet är en intresseorganisation för dem som drabbats av blodcancer eller annan kungabarnen blodsjukdom, deras närstående och personal inom hematologi.