wisemanswisdoms

The latest Tweets from Wiseman (@wisemanswisdoms). Försvars- och säkerhetspolitisk bloggare. Politiskt obunden. // Tweeting about Swedish defence and security policy. Politically independent. I mitt förra inlägg publicerade jag en personlig säkerhetspolitisk topplista. Jag ska inte avslöja metoder bakom valen, men det stod klart redan en bit in i processen, att flere hade varit förtjänta av beröm. Därför följer ännu hedersomnämnanden till dem som var nära toppen med fina bragder. Vissa är delade på två, då den. Wiseman (@wisemanswisdoms) 20 augusti I lördags morse uttryckte jag på Twitter min uppgivenhet över att Sverige det senaste dygnet upplevt fyra allvarliga skottdåd, med två döda och fyra sårade. I minst ett fall användes automatkarbin. Jag uttryckte detta i form av en fråga: ”Vem ska ta ansvar?” Vissa som svarade. Läs chefredaktör Thomas Mattssons blogg. En försvarsöverskommelse är klar mellan regeringen, M och C. Något som självfallet beviljades. Sabaton anser inte att det 54 usd in sek något bosch torktumlare i suzanne axell jörgen wedebrand utan att det var som vilken spelning som helst för deras camilla läckberg simon sköld och med ett tema årets tema var 70 år sedan Sovjetunionens seger över Nazityskland som passade deras profil. Ingen påpekar faktumet att Stalin under andra världskriget två tidigare år var allierad med Hitler och att dessa delat Europa standing missionary sig, varvid Stalin erhöll rätten till östra Polen, Baltikum och Finland. Under eftermiddagen idag publicerades två filmreportage från ryska nyhetskanaler samt pro-rysk media att man skjutit ned Tochka-U som därefter störtat i en stad i östra Ukraina. Läs fler nyheter i Expressens app. wisemanswisdoms

Wisemanswisdoms Video

Wisemanswisdoms - skilsmssan

Malou von Sivers om sexismen i branschen - Sedan tidigare råder dessutom instabilitet i Irak, där regeringsstyrkorna haft svårt att hålla emot Daesh framfart, vilket också bidragit till flyktingströmmarna. Det är nämligen så för vissa av oss i samhället att politiken bryr sig om oss och vill använda oss som redskap för att uppfylla mål som inte alltid är så behjärtansvärda. Från Almedalen meddelade igår Moderaterna att de hotar att lämna försvarsöverenskommelsen om inte resultatet blir att Riksdagen redan i höstens budget skjuter till 2 mdr kr till försvarsbudgeten. Fullbordas inringningen vilket sannolikt sker inom något dygn att döma av den information som sprids kommer det att sannolikt att innebära ett nytt Illovajsk för Ukraina med förluster som blir mycket svåra att hantera psykologiskt.

Wisemanswisdoms - fungerar ocks

När så Sovjetunionen och Warzawapakten fallit var frågan inte längre intressant utan det fanns en möjlighet att lägga allt bakom sig och slippa denna surdeg. Som beskrevs i inledningen så är dessa system av mycket högt värde för Ryssland och att skulle tekniken hamna i ett annat lands händer skulle det vara en nationell katastrof eftersom det då sannolikt till slut skulle hamna i amerikanska händer. Metoden är gammal och beprövad. Konsultskolan 3 11 månader sedan. Att som i media det senaste dygnet behandla Slite och Karlshamn som direkt jämförbara är dock en alltför kraftig förenkling. Några krigsveteraner har intervjuats av Sveriges Radios Soili Huokuna.